Reportages

Huwelijksreportage

Onze huwelijksreportage is een registratie van de dag die start in de ochtend en doorgaat tot in de late uurtjes. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen de dag of avond te laten filmen. Vooraf nemen wij de dag gezamenlijk door, zodat we niet voor verassingen komen te staan. U kunt hierbij uw wensen kenbaar maken, waar ik op de dag zelf rekening mee zal houden.

Doordat ik werk met professionele apparatuur zult u mijn aanwezigheid nauwelijks opmerken, omdat ik bijna geen licht nodig heb tijdens de avond. De opgenomen beelden worden professioneel gemonteerd en afgeleverd op USB of DVD. Deze zal 1 ½ tot 2 ½ uur duren, afhankelijk van de invulling van de dag. Op de dvd komt een scène uit de film als achtergrond waarop de titel wordt afgedrukt. De hoes wordt eveneens voorzien van enkele beelden uit de film.

25-jarig Huwelijk

De avond wordt vooraf doorgesproken, zodat ik weet wat er zal gebeuren. Denk hierbij aan voordrachten of optredens door familie of vrienden. De beelden zullen afwisselend zijn, zodat het niet saai is om naar te kijken. Ook deze dvd zal bedrukt worden met een scène uit de film. De uiteindelijke dvd zal afhankelijk van de invulling van de avond ongeveer 1 ½ uur duren.

Uitvaart

Het is mogelijk om de afscheidsdienst van uw dierbaren vast te laten leggen. De mogelijkheden hiervoor zijn in overleg.

Pronkzittingen

De reportage van een pronkzitting bestaat uit een registratie van alle sketches e.d. die zijn gemonteerd met een menu ervoor, zodat u als u dat wilt snel even die ene scène kunt bekijken.

Communies/vormsel e.d

Ik maak ook reportages van communies, vormsel e.d. Dit zijn registraties van de kerkdienst en de omringende gebeurtenissen, zoals het opstellen van de kinderen voor ze de kerk ingaan.